Humlegata på Tøyen

1 2015 forvandlet La Humla Suse en litt grå og trist tøyengate, nærmere bestemt Sørligata, til et blomstrende humleparadis. Vi fikk god hjelp fra Tøyenbeboere og bydelen til å gjøre dette, men vi trenger din hjelp også!

Nå, endelig skal Humlegata opp og stå igjen! 🙂 Åpningen skal skje mandag 30. mai, men før den tid må det en del dugnadsinnsats til. Blant annet Ungdomsverkstedet på Tøyen og Tøyen skole skal bidra med masse uvurderlig hjelp, men alle andre som ønsker er naturligvis også hjertelig velkomne til å delta på det følgende fremover:

Mandag 9. mai fra kl. 16.00- 19.00 starter vi med å koste og plukke søppel i gata, og Ungdomsverkstedet skal sette ut plantekasser. LHS stiller med litt frukt, søtt og drikke til deltakere.

Mandag 23. mai fra kl. 16.00- 19.00 skal La Humla Suse, Ungdomsverkstedet, FAU Tøyen og frivillige legge duk i alle kasser, og fylle på jord og planter.

Onsdag 26.mai skal gata males. Dette er det i hovedsak ungdomsverkstedet som vil stå for.

Mandag 30. mai skal humlegata stå ferdig!

Alt dette skjer altså i gata utenfor Frivillighetshuset på Tøyen, i Kolstadgata. Dette er bare en grov skisse av hvordan tiden fremover mot åpningen vil bli, mer informasjon kommer etterhvert.

Ta kontakt med Toril på toril@lahumlasuse hvis du lurer på noe

Du kan også melde din interesse gjennom skjemaet under.

 

Hold deg oppdatert på facebooksiden Humlegata på Tøyen der vi legger ut informasjon. Du kan også stille spørsmål om du lurer på noe.

Tips om hvilke planter humlene liker kan du finne her! 

Hvis du har bilder fra humlegata i 2015, send de gjerne til oss, så kan vi legge de ut på galleriet under! Send bilder til stine@lahumlasuse.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *