Barneklubb

Trykk her for å komme til innmeldingsskjema

Til våre yngste humlevenner

Humler er frie, ville, fredelige, vakre og nyttige. NoenArthur_snakker vil til og med kalle de flygende teddybjørner fordi de synes de er så søte! Humlene gjør en viktig jobb for oss – og de gjør det gratis. De bestøver mange planter, blomster og frukter som vi daglig spiser, slik som eple, kirsebær, blåbær, rips, solbær, stikkelsbær, kiwi, tomat og melon. Humlene trenger likevel masse hjelp for humlene har problemer. Områdene som humla kaller hjem blir nemlig mindre og mindre på grunn av forurensning (sprøytemidler), ødeleggelse av leveområdet og fordi mange fine blomsterenger forsvinner. Humlene trenger humlevenner som kan snakke for dem. Har du lyst til å være en humlevenn?

Hva får du som medlem i barneklubben?

 • Velkomstbrev med humlevennlige blomsterfrø du kan plante selv
 • Fire ganger i året mottar du Humleposten, med artig informasjon om humler og hvordan du kan hjelpe dem.
 • MedlemsrabatterMolly_snakker

Vi har også lyst til at dere skal tegne humler og sende inn kunstverkene til oss!  Om du sender inn tegninger er du også med i trekningen av ”Humlenes blomsterbok”.

Vi vil bare gjøre oppmerksom på at det barneklubben er ment for enkeltpersoner, men at barnehager er hjertelig velkommen! Vi kan likevel ikke sende ut mer enn et eksemplar av “Humleposten” i posten da vi dessverre ikke har økonomi til det. Vi kan derimot sende en digital kopi så kan dere fordele det til foresatte og i barnehagen etter eget ønske.

Til de voksne

La Humla Suse har startet en barneklubb for de mellom 6 og tolv år, i barneskolealder. Gjennom barneklubben ønsker vi å vekke naturinteressen til barn og formidle at humler med sin fredelige væremåte har en viktige i rolle som pollinatorer. Humler er enkle å bli glad i og er et naturlig utgangspunkt for å skape gode relasjoner mellom barn og natur.

Barneklubben koster 100 kroner å være medlem av i året. For voksne som allerede er medlem i La Humla Suse tilbyr vi gratis medlemskap i La Humla Suses barneklubb for et barn. Medlemsrabatter følger selvfølgelig også med. Du kan også gi et medlemskap i barneklubben som gave.

Fyll ut skjemaet under for innmelding så sender vi faktura på e-post. 

Du kan også melde deg inn på stand.

 

Vi ønsker selvfølgelig å vite din mening om barneklubben, både barn og voksne. Send en epost til stine@lahumlasuse.no eller send oss et brev til adresse Kolstadgata 1, 0652 Oslo. Illustrasjonene på denne siden er lagd av Rebecka Taule.

2 thoughts on “Barneklubb

 1. Hei, jeg har vært medlem siden oppstarten av La Humla Suse og jobber i Klubben barnehage hvor vi har lagt en humlevennlig hage med humlekasse, insektkasse og kvistgjerde. Så vi har selvfølgelig veldig lyst å bli ‘barnemedlem’. Håper det er ok!

  Mvh
  Anke Kirkeby

  1. Hei! Selvfølgelig får Klubben barnehage være med i barneklubben 🙂 Vi sender deg en epost!

   Summende hilsen fra La Humla Suse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *