Butikk

La Humla Suse er en forening basert på frivillighet og alle salgsinntektene går til å hjelpe humler. Å inngå et medlemskap i La Humla Suse er også en måte å støtte oss på.

Alle salgsartikler kan kjøpes på våre stands eller bestilles ved å sende en epost til                                                 butikk@lahumlasuse.no

VIKTIG Å LESE: Våre varer bestiller du per epost. Når du trykke på linken                              butikk@lahumlasuse.no vil du ikke komme på en ny side. Dette er eposten du sender din bestilling til.


Salgsartikler

DSC07695Humlekassa Humlebo:  Vi har jobbet lenge med å utvikle den perfekte humlekasse, og vi er svært fornøyde med det endelige resultatet! I motsetning til de fleste andre humlekasser på markedet, er Humlebo svært enkel å sette sammen, og veier lite. Du kan lese mer om Humlebo her!
Uten frakt: 480 kr.
Med frakt: 620 kr.

Fettvatt: La Humla Suse selger nå også fettvatt  til kr 30 + frakt. Fettvatt er 100% bomull som er vannavstøtende og holder på varmen som gjør det til det beste bolmateriale til humlekasse di. Les mer om fettvatt og humlekasser her.

Humlekort med frø kr 50 + frakt. Info om humler, planteliste og viktige adresser.
Av kunstner Anne Borgen Hiorth.

Humlekort  (Trykk på linken for å se humlekortet)

Planter humler liker (Trykk på linken for å få en oversikt over planter som humlene er glad i. Du får opp et worddokument)


Humlebøkene til Dave Goulson

Dave Goulson_Mitt liv med humlerMitt liv med humlene av Dave Goulson, kr 169 + frakt. Utgivelsesår 2016.
Mitt liv med humler er en underholdende og grenseløs kjærlighetserklæring til en liten, men betydningsfull skapning. Med sterkt engasjement og varme forteller Goulson alt som er verdt å vite om humler – og litt til.

Dave Goulson_Humlejakt
Humlejakt av Dave Goulson, kr 369 + frakt. Utgivelsesår 2017. Humlejakt er en virkelig sjarmerende og inspirerende bok som viser kompleksiteten til disse utrolig viktige insektene, og får deg til å innse hvor avgjørende humler og andre bier er for plantene våre og dermed oss.


Barnebøker

SteinhumleSteinhumle av forfatter Synnøve Borge og illustratør Lise Myhre (skaperen bak Nemi), kr 249 + frakt. Utgivelsesår 2016. Dette er en nydelig humlebok i krysningspunktet mellom fakta og skjønnlitteratur for barn, med glimt i øyet. Barna får følge steinhumla sitt ettårige liv og spenningen er til å ta og føle på når steingjøkhumla, en av steinhumlas største fiender, kommer på besøk!

Les anmeldelse fra Aftenposten: http://www.aftenposten.no/kultur/Vellykket-faktafortelling-for-barn-om-steinhumle-498562b.html


Fagbok om humler

HumlerinorgeFor de som ønsker å ha en bok med oversikt over alle humlene i Norge anbefaler vi Humler i Norge av Frode Ødegaard et al. kr 300 + frakt. Dette er en bok for de som starter helt ferskt og fordi de som er godt bevandret i humlenes rike.
(Her kan du lese mer om boka)


KJØPSBETINGELSER
Fraktkostnad
Frakten er basert på postens pakkeleveringspriser, og står oppnevnt som et eget punkt på regningen. For hver ekstra vare, legges det til en liten ekstrasum på frakten, som varierer fra vare til vare. Frakten på din/dine bestillinger vil vises i mail mottatt.

Tilbakebetaling
Tilbakebetalingen skjer innen 15 virkedager fra og med den dagen La Humla Suse har mottatt og godkjent din retur.

Leveranser og Leveringstid
La Humla Suse sender i dag til hele fastlands-Norge. Om du ønsker en vare sendt andre steder, ta kontakt så kan vi sette opp en spesiell leveranse for deg. De fleste av varene er på lager, så La Humla Suse sender ut så fort det lar seg gjøre etter kjøp. Etter det er det opp til posten.

Angrerett i 14 dager
Ifølge Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Les mer om angrerettsloven her! Om du velger å benytte deg av din angrerett, skal produktet være ubrukt eller i uforandret stand, det vil si ikke ødelagt eller skadet. Du betaler også for returen. La Humla Suse tar heller ikke imot pakker som sendes i postoppkrav. Øvrige kostnader som varens pris og frakt tilbakebetales.

Unntak
Angreretten gjelder ikke dersom: Varen ikke kan returneres i samme stand og mengde, og skaden eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. Varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.

Reklamasjon
Hvis det oppdages feil eller mangel må kunden, innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget feilen/mangelen, gi selgeren melding om at han eller hun vil reklamere dette. Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, mister kunden retten til å gjøre mangelen gjeldende.

Konfidensialitet og sikkerhet, Personlige opplysninger
Når du legger inn din bestilling, oppgir du personlige opplysninger som ditt navn, e-post og adresse og. I forbindelse med din registrering og bestilling godkjenner du at vi bruker dine personlige opplysninger for å fullføre handelen. La Humla Suse deler aldri dine personlige opplysninger videre.