Medlemskap

Redd humla! Bli medlem i

La Humla Suse

Trykk her for å komme til innmeldingsskjema

Godt over halvparten av maten vi spiser hadde ikke eksistert uten pollinatorer, som humlene. For eksempel er de deilige norske blåbærene nesten utelukkende humlepollinert!

Men i dag trues humlene av blant annet utbygging og intensivt landbruk. For å hindre en reduksjon i humlebestanden i Norge, må vi ta grep med en gang, både gjennom politiske føringer og gjennom initiativ fra industrier og enkeltpersoner.

Det er nettopp dette La Humla Suse jobber med hver eneste dag, så ved å bli medlem hos oss blir du en svært viktig støttespiller for humlene. Tusen takk!

Se hva et medlemskap koster her.

Du kan også hjelpe til til ved å gi en donasjon! La Humla Suse sitt kontonummer er: 1254 059 4919. Du kan også VIPPSE. La Humla Suse sin vipps-id er 80900. Vennligst merk gaven med DONASJON.

Fyll ut skjemaet nedenfor for å melde deg inn som medlem i La Humla Suse så sender vi ut faktura på mail. Faktura for medlemskap i 2018 vil bli sendt ut i januar 2018, om innmeldingen kommer i 2017.

Som takk vil du i løpet av noen uker motta en velkomstbrev og frøkort (humlevennlige blomster og tips om hvordan du kan ta vare på humlene). Vi arrangerer hvert år medlemsdag.

 

Medlemskontingent

  • Medlemskap, kr 320,- pr. år, inkluderer ett medlemskap for et barn i barneklubben, som er ment for barn mellom 6-12 år.
  • Student, kr 100,- pr. år
  • Barneklubben (for barn mellom 6-12 år), 100 kr pr. år
  • Medlemmer fra Norden kr 330,- pr. år
  • Medlemmer fra Verden kr 330,- pr. år
  • Bedrifter, fritt beløp (minimum kr 320,- pr. år)
  • Donasjon, fritt beløp.

 

Gi et medlemskap i gave

Du betaler et års medlemskap i La Humla Suse. Mottaker av medlemskapet velger selv neste år om personen ønsker å stå som medlem eller ikke. Vi sender velkomstpakken direkte til den som mottar medlemskapet i gave. Om noe annet er ønskelig, må dette spesifiseres. Vi har også mulighet til å sende en et velkomstkort i pdf.

Har du noen spørsmål vedrørende ditt medlemskapet? Har du byttet postadresse,  fått deg ny mailadresse eller kanskje du ønsker å være mer delaktig i foreningen? Ta kontakt med stine@lahumlasuse.no så får du svar på alt du måtte lure på om ditt medlemskap.