Humlebo

Hva er humlebo?
Humlebo er et samarbeidsprosjekt mellom mennesker og humler: Mennesker gir humlene et hjem, og humlene lager mat til oss.

 

Den nye humlekassa produseres lokalt i Oslo av byverkstedet på Tøyen, en ideell                      organisasjon som jobber for å gi barn og unge en trygg og god arena for å drive med kreativt arbeid.

Vi har jobbet lenge med å utvikle den perfekte humlekasse, og vi er svært fornøyde med det endelige resultatet!

I motsetning til de fleste andre humlekasser på markedet, er Humlebo svært enkel å sette sammen, og veier lite. Vi synes dessuten at den ser veldig fin ut. Humlebo-designet tar naturligvis også hensyn til hvordan humler liker å ha hjemmene sine. Selv om det er               innredningen som er aller, aller viktigst for at de skal trives.

Dekorasjoene på bildene over er bare ett eksempel på hvordan kassene kan dekoreres og den rene overflaten til Humlebo nærmest skriker etter å pyntes på. Med litt fargerik maling er det enkelt å sette ditt personlige preg på kassen. Dermed blir den også ekstra hyggelig å gi bort i gave!

Fordi Humlebo produseres lokalt og er spesialdesignet, koster den  noe mer enn andre kasser, men vi mener absolutt at den er verdt investeringen. Pengene går hovedsakelig til å dekke materialer og produksjon av kassene, og noe går også tilbake til La Humla Suse.

Vi både håper og tror du og dine vil få stor glede av Humlebo!

Pris:

Uten frakt: 480 kr.
Med frakt: 620 kr.

Alle salgsartikler kan kjøpes på våre stands eller bestilles ved å sende en epost til butikk@lahumlasuse.no

VIKTIG Å LESE: Våre varer bestiller du per epost. Når du trykke på linken butikk@lahumlasuse.no vil du ikke komme på en ny side. Dette er eposten du sender din bestilling til. Merk eposten med “Humlebo”